Het gezicht achter Vert-To

Ik ben Tobias en het gezicht achter Vert-To.
Ik begon mijn opleiding op het aso maar mijn roeping vond ik uiteindelijk op de tuinbouwschool in Melle. Wat begon als een hobby in de tuin van de buren, groeide uit tot een passie. Na het middelbaar koos ik dan ook voor een bachelor Groenmanagement.  

In 2017 werd Vert-To opgericht en sindsdien bied ik als jonge tuinaannemer mijn diensten aan. Mijn netwerk breidde uit en sindsdien ben ik alle dagen in de weer om tuin en boom te verzorgen. Om nog meer service te kunnen bieden aan mijn klanten, volgde ik de opleiding Boomverzorging bij de Belgische School voor Boomverzorging en Boombeheer (BSBB). Daar behaalde ik het attest European Tree Worker.

Goed overleg met de klant vind ik heel belangrijk. Waar nodig sta ik bij met met advies en raad om zo tot een goed resultaat te komen. In de verdere toekomst wil ik ooit mijn verworven kennis overdragen aan de volgende generatie tuinaannemers, daarom volgde ik ook een lerarenopleiding.